torstai 12. maaliskuuta 2015

33. Ystäväni: Ekokauppa MamSell
Yritys: Ekokauppa MamSell (Päätoiminimi: Glad Group Finland)

Ikä: Reilu 5-vuotias (perustettu virallisesti tammikuussa 2010, ajatus syntynyt jo paljon aiemmin)

Mistä nimi tulee: Yritys aloitti ompelemalla ja myymällä kestovaippoja yhden äidin voimin ja nimi MamSell tulee suomennoksesta ”Äiti myy”. Myöhemmin yritys on laajentunut ja MamSellista tuli aputoiminimi ”Ekokauppa MamSell”, mikä kuvaa nykyistä tuotevalikoimaa paremmin.

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Pääosin toimintaa pyörittävät Janika Glad ja Matti Glad sekä satunnaiset apukädet tarpeen mukaan.

Koulutukseni: Henkilöstöjohtamisen tradenomi sekä asiakaspalvelun ja markkinoinnin merkonomi.

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Musiikkimaku on hyvin laaja ja vaihtelee aina sen hetkisen mielialan mukaan. Päivisin Spotifysta soitellaan usein jotain Top 100 –listahittejä, mutta myös Vain Elämää –tuotantokausien biiseistä monet olivat oikein onnistuneita versioita. Etenkin perjantaisin mm. Avicii kuulostaa oikein menevältä, mutta monesti letkeän reggaen tahtiin (esim. Jukka Pojan) on mukava tehdä töitä. 

Mieluisin vuodenaika: Ehdottomasti kesä <3 (ja se saisi kyllä luvan kestää paljon kauemmin).

Lempivärini: Lime ja oranssi. Ja kirkas pinkki. Ja sellainen kirkas ja jäisen turkoosin sävy. Monet räikeät ja tällä hetkellä etenkin neonvärit sytyttävät.

Materiaali, josta pidän eniten: Pehmoinen ja kulutusta kestävä joustofrotee (ja mieluiten vielä kotimainen).

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: Niitä on niin paljon, että on mahdotonta valita vain yhtä suosikkia. Todella monet retro-, pallo-, raita- ja kukkakuosit ihanissa väreissä sekä myös erilaiset kuviolliset kuosit ovat aivan ihastuttavia! Lime-oranssi Riemukukka joustofrotee on yksi suosikeista (värit etenkin ovat niin herkulliset).

Epäonnisin sattumukseni: Tjaa, ei nyt heti tule mieleen. Joskus alkuaikoina sitä on tullut ommeltua esim. kestovaippaan kuosi ylösalaisin, mutta ei varmaan tuon suurempia epäonnistumisia ole matkan varrella ollut *koputtaa puuta*.

Haluaisin tavata: Hmm… Aika monenkin ihmisen riippuen mistä tahosta pitäisi valita, mutta joku mahtava vaatesuunnittelija tai huippuvalokuvaaja olisi erittäin mielenkiintoista tavata ja ehkä oppia heiltä jotain uutta.

Terveiset asiakkaille:
Toivotamme oikein vilkasta ja mukavaa Kankaiden yötä – sehän on jo huomenna! Nukkukaahan siis oikein makeasti tänä yönä, jotta jaksatte vähän valvoa. ;) MamSellin ekokauppiaat toivottavat ihanaa kevään odotusta kaikille! <3
 
http://www.mamsell.fi/index.php?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti