perjantai 18. huhtikuuta 2014

Muotinäytös osa 12: Tyttöjen tyyliin.


Eihän sille mitään mahda, että aika monelle pikkutytölle pinkki on vastustamaton väri, joka on aina IN riippumatta siitä mitä trendiennusteet kulloinkin väittävät. Muoti vaihtuu, mutta tyyli pysyy. Me ompelevaiset olemme siitä onnellisessa asemassa, ettei tarvitse valita niiden vaatemallien tai värien joukosta jotka kulloinkin ovat vaatekaupassa tarjolla. Onneksi. Lapselle ommeltaessa on mahdollisuus ottaa toiveet huomioon, mutta silti tehdä ajassa olevia, toiminnallisia, laadukkaita ja käytännöllisiä vaatteita. Äiti tykkää ja tyttö tykkää.



Ompelin kesää ajatellen asukokonaisuuden. Nappasin tyttöjen tyyliin pinkkiä Kukkapupua  ja terästin asua juuri nyt niin IN olevalla mintulla resorilla. Samasta resorista surautin pikapikaa sointuvat legginsit. Koska kuosi on melko näyttävä, vaatteen malliksi sopii hyvin suoraviivainen toteutus, jota tehdessä ei kauaa nokkaa tuhise. Kaavat näissä vaatekappaleissa ovat omat.

Yhden painovärin kankaat ovat siitä mukavia, että niiden kanssa resorivalinnoilla voi leikitellä loputtomasti ja tuoda vaatteeseen särmää, kokonaisuuden pysyessä silti tiukasti hallussa. PaaPiin valikoimasta löytyy simppeleitä kuoseja koko perheelle. Siitä pidämme kiinni myös jatkossa uusia kuoseja suunnitellessa. Jos tykkäsit, niin tervetuloa mukaan myös facebookissa!

Kankaiden yössä nähdään!

Anniina


PaaPii Design Oy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti