maanantai 21. syyskuuta 2015

koot.fikoot.fi / KatiK design

http://www.koot.fi  
https://www.facebook.com/koot.fi

Tämä on meidän toinen Kankaiden Yö. Ensimmäinen oli huikea! Vieläkin illan tohinat hymyilyttää.. Vietettiin sitä yömyöhälle saakka Puodilla ihanien apujoukkojen kanssa jo paketteja täydellä tohinalla pakaten.
Samoin aiotaan toimia tänä vuonna, eli jos Varkauden seudulta olet – Tervetuloa Puodille, lupaan jotain extraa pakettiin mukaan ja kupposen kahvia kylkeen.


Tälle vuodelle toivottelen erinomaisen mukavaa ja hauskaa iltaa kaikille osallistujille, rennolla asenteella sitten liikenteeseen, osallistukaa kaikkiin kilpailuihin, tehkää kasa voileipäsiä valmiiksi ja kaffetta termariin ja linnoittautukaa tietokoneelle illaksi. Se kannattaa!

Meidän osalta voisin paljastaa sen verran, että tykätään kovasti ukonilmoista eli salamat on meillä aika suosittuja ja komeita! ;)

Meillä saattaa myös vilahdella kuva-arvoituksia, erinäisiä henkilöitä livenä jne... Eikä meidän jutut yleensäkään ole nössöille, näistä kyllä varotetaan aina etukäteen :)

Tämän esittelypäivän ajan saat muutes verkkokaupastamme alen koodilla: ...empäs kerrokaan, arvuutan hiukan; Kun keksit pikkusisareni nimen, joka harjottelussakin meillä tällä hetkellä siellä raataa, keksit alekoodin! :) Eli pikkusisareni etunimi ISOILLA KIRJAIMILLA KIRJOITETTUNA on tämän päivän alekoodi ja ale on -10% kaikista kankaista!
 (vink vink...nimen löydät mm. facesivultamme!)

-Kati Kraemer-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti