lauantai 19. syyskuuta 2015

Selia

Yritystiedot

Yrityksen nimi: Selia

Yrityksen verkkokaupan osoite: www.seliashop.fi

Yrityksen Facebook osoite: https://www.facebook.com/Selia-129398777157203

Monessako Kankaiden yössä mukana: Kaikissa! Montakos niitä on jo ollutkaan... tämä on kuudes kerta! Tai seitsemäs, jos lasketaan mukaan Väri-iltamat, jolloin myös oli kangas-aletusta.

Ikimuistoisin Kankaiden yö: Ensimmäisessä yössä varmaan sydän hakkasi eniten...Miten tämä menee?! Toisaalta parhaiten mieleen on jäänyt kankaiden yö, jolloin Selia oli järjestäjänä ja hommaa oli monin verroin enemmän. Kivaa ja jännää on ollut joka kerta!


Syksyn 2015 Kankaiden yö

Yön eväät: Yön tummuutta, teen lämpöä ja paljon karkkia! Varatkaa omat herkut ja juomat ja pankkitunnarit esiin! Onnistuu jopa sängyssä shoppaillu; mobiilisti ;)

Yön tärpit:Tärppivinkki: Nopeus! Kauppaan kannattaa tehdä tili etukäteen, muistella ainakin salasana valmiiksi. Ja jos nukuttaa, niin varata herätyskello viereen. Ja aamulla rääppiäisiin ehtii varmasti jokainen.

Yön yllätykset: Yllätys on aina yllätys! Luulenpa, että vielä itsellekin.

Yön uutuudet: Syksyn mittaan on tulossa vaikka ja mitä! Mutta mikä ehtii ja mikä ei... Joten ei luvata, mutta toivotaan! Osa ehtii jo ennen yötäkin saapua varmasti.

Yön tarjoukset: Aina hyviä!

Terveiset Kankaiden yön asiakkaille: Kankaiden yössä on kaikille jotain! Iltavirkuille, aamutorkuille ja nurinpäin. Jos jänskättää, että joku tuote loppuu ennen yötä, käypä nappaamassa se nyt koodilla blogi. 15 % alella!

Kankaiden yönä nähdään!1 kommentti: