lauantai 14. syyskuuta 2013

1. Ystäväni: Nosh Company OyYritys: Nosh Organics (Nosh Company Oy)

Ikä: 4v.

Lempinimi: Nosh

Ihmiset Noshin takana: Kangasmyynnin kimpussa ja varastolla häärivät Timo, Veera ja Outi

Mistä pidät eniten: Noshilla pidetään sopivasta kiireestä, iloisista väreistä ja ihanista asiakkaistamme!

Inhokit: Keskeneräisiä töitä ja banaanikärpäsiä!

Harrastukset: Meillä Noshilaisilla on kaikilla lapsia ja siksipä harrastukset pyörivät aika lailla lasten ympärillä, on muskaria, vesipeuhulaa, jalkapalloa ja jumppaa.

Lempiväri: Vihreä, mikäs muu ;-)

Lempikangasmateriaali: Ehdottomasti 100% luomupuuvilla single, niin mahtavan helppo työstää, pysyy käytössä hyvänä ja on jotenkin jopa ylellinen tunnultaan. 

Inspiraation lähde: Lapset ja leikki, sunnuntainen sadepäivä, keskikesän paahtava aurinko ja talvella mökin ikkunaan piirtyvät jäätähdet.

Mieleen jäänyt kangas ja miksi: PaaPiin Anniinan kanssa yhteistyössä toteutettu Kettu on jäänyt mieleen, kun yllätti kaikki suosiollaan. Jännityksellä odotammekin mitä mieltä kevättalvella ilmestyvistä uusista ketuista tullaan olemaan ;-) 

Edellisen kerran paininjalan alla: Timppahan ei ompelukoneeseen koske, mutta viimeksi on naisvoimin mallinnettu uudenmallista paitaa.

Hauskin muisto: Kun uutta varastoamme laitettiin joutui silloin 2,5 vuotias tyttöni olemaan välillä isän kanssa iltatöissä. Oli kaikenlaista tavaraa vielä sikin sokin ja neiti miekkaili pahvisella laatikon kulmasuojalla ja välillä teippikoneella. Kaukoputken virkaa toimitti kangasrullan hylsy ja vielä tyhjillä hyllyillä saattoi liukua mahallaan eteenpäin. Pari tuntia neiti viihtyi, mutta sen jälkeen tuli nykimään hihasta ja totesi ”Minä haluan oikean lelun” – No onneksi niitäkin sattui löytymään :)

Hauskin kommellus: Varastomme sijaitsee vanhassa Valtion pukutehtaassa ja kesäkuumalla tyhjillään olevasta vastapäisestä hallista oli usein ikkunat auki, että ilma vaihtuisi. Yhtenä aamuna hallista löytyi sitten sisään eksynyt pulu. Pahvilaatikoilla ja kepukoilla se saatiin ohjattua pitkän taistelu jälkeen ikkunasta vihdoin ulos, jotta se saattoi lentää viereisestä auki olevasta uudelleen sisään. Aamun aloituksessa oli hieman ”Päiväni murmelina” tuntua.  

Toiveammatti, muu kuin nykyinen: Timppa on pitkään haaveillut omasta helikopterista, joten varmaan se hänellä olisi helikopterilentäjä. Varaston naisväeltä, kun kysytään niin ne vaan sanoo olevansa toiveammatissaan… ;-) 

Vinkki metsästäjille: Mihin mahtaa olla koira haudannut Noshin kirjaimen….

Toivotamme kaikille yllätyksellistä Kankaiden Yötä. Toivottavasti meidänkin yövalvoja jaksaa pitää silmät auki yli puolenyön. Tänään 14.9.2013 Kankaiden Yön aamukamman aloituksen ja Noshin ystäväkirja vuoron kunniaksi saat koodilla Ystäväkirja verkkokaupastamme postikuluttomuusedun. Postikuluttomuusedun hyödyntäjille lähtee jokaisen vähintään 30,00€ arvoisen kangastilauksen mukaan vielä yllätyspussi.

6 kommenttia:

 1. Tää onkin kiva uudistus tähän kisaan :) Jos postaukseen sais aina vielä linkin esiteltävän kaupan sivuille niin olis helpompi pujahtaa metsästämään ja shoppailemaan ;)

  VastaaPoista
 2. Linkki ois tosiaan kiva niin pääsis oikeille sivuille etsimään kirjaimia :)

  VastaaPoista
 3. Päiväni murmelina - tuttu on tunne!

  VastaaPoista
 4. Linkki kauppaan löytyy tuosta heti alussa olevasta yrityksen nimestä (Nosh Organics) eli klik-klik vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas vaan, kiitos! :) Koitin eilen tuosta otsikosta hölmönä :) Onneks oli tuttu paikka niin löysin perille ilman linkkiäkin :D Ja eka kirjainkin jo bongattu, ei muuta kun seuraavaa etsimään :)

   Poista
 5. Löysin sen! :) Jee.. Oli hauska aartenmetsästyksen alulle.

  VastaaPoista