sunnuntai 22. syyskuuta 2013

9. Ystäväni: Katin MussukatIkä: 6 v.

Lempinimi: Nassukat

Ihminen Mussukoiden takana: Kati Lukkari

Mistä pidät eniten: Lasteni naurusta 

Mitä inhoat: Epärehellisyyttä.

Mitä harrastat: Huilun soittoa, koiran kanssa ulkoilua.

Lempiväri: Lila.

Lempikangasmateriaali: Joustofrotee.

Inspiraation lähde: Omat lapset toimineet inspiraationa, ilman heitä Mussukoita ei olisi edes perustettu.

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi: Leena Rengon suunnittelema Sienitalot frotee, tämä jäänyt mieleen siksi, että se oli meidän ensimmäinen oman tuotannon kangas.

Viimeeksi paininjalan alla: Teen päivittäin työn puolesta brodeerauksia, muuten ei tule juurikaan ompelukoneella oltua ;)

Hauskin muistosi: Vaatemallistojen kuvaukset on jääneet mieleen ihanien lapsimallien vuoksi. Siellä on saatu yhdessä nauraa ja hassutella.

Hauskin kommellus: Ensimmäisen oman kuosimme ”Fanttiperhe” kankaassa äiti-Fantilta puuttui kokonaan silmä. Isä- ja vauva-Fanteilla oli silmät, mutta äiti oli ”silmäpuoli”. Tämä virhe toki korjattiin, eikä se siinä kohtaa naurattanut, kun kangas tuli painosta ulos, mutta jälkeenpäin sitä on naurettu ;)

Toiveammattisi, muu kuin nykyinen: Työ jonkun hyvää tekevän järjestön ”jokapaikanhöylänä”, tykkään monipuolisista työtehtävistä, niin että jokainen päivä on erilainen.

Vinkki metsästäjille: Koska kyseessä on Kankaiden Yö, on kirjain piilotettu johonkin tuoteryhmän KANKAAT alle.

Mussukoilla on kankaiden myynti lähtenyt liikkeelle asiakkaiden toiveesta: Ensin meillä oli Mussukat vaatemallisto, sitten asiakkaat alkoivat toivoa näitä kuoseja ja kankaita myös metrimyyntiin. On mukavaa saada palautetta ja toiveita asiakkailta, näin voimme palvella asiakkaiden tarpeita mahdollisimman kattavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti