sunnuntai 15. syyskuuta 2013

2. Ystäväni: Tanyasum


Yritys: Tanyasum

Ikä:  12-vuotta

Ihminen Tanyasumin takana: Tanja Kristiansson

Mistä pidät eniten: Kesästä

Inhokki: Talvi

Harrastukset: Liikuntaa, remontointia (ainakin siltä tuntuu), toivoisin harrastavani enemmän matkustamista

Lempiväri: Punainen

Lempikangasmateriaali: Joustava trikoo

Inspiraation lähde: Lapseni, kesä, elämä

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi: Ensimmäinen oma kankaani, Leijona joustofrotee, sattuneesta syystä :)

Edellisen kerran paininjalan alla: ”omalla ajalla” poikieni huoneeseen tyynynpäälliset ja vaatekaapin verhot Rokkitähti trikoostani, työn puolesta unipussin.

Hauskin muisto: Hauskimmasta en tiedä, mutta on aina yhtä ihanaa nähdä jossakin omia tuotteitani tai kuulla asiakkaalta hyvää palautetta.

Toiveammatti, muu kuin nykyinen: Pienenä ajattelin että sairaanhoitaja voisi olla mukava ammatti kun voisi juoksennella kiireisenä pitkin käytäviä korkokengissä -tykkäsin katsoa vanhoja leffoja, siitä mielikuva. Verikammoisuus ja todellisuus tuosta ammatista kadotti nuo haaveet aika pian. Ainakin 6-vuotiaasta olen halunnut olla johtaja ja vaatesuunnittelija siitä asti kun tajusin että sellainenkin ammatti on olemassa, että joku todella keksii kaikki ne kaupoissa myytävät vaatteet. Yrittäjänä ja kolmen lapsen äitinä jokaiseen päivään tuntuu mahtuvan ainakin kymmeneen ammattiin kuuluvia tehtäviä.

Vinkki metsästäjille: Tanyasumin kirjain lymyilee rakkaan lempivärini syleilyssä

Varatkaahan kahvia ja (terveellisiä) herkkuja niin jaksatte valvoa kankaiden yössä! Tämä yrittäjäkin yrittää parhaansa mukaan keksiä toimintaa pitkälle yöhön :)

2 kommenttia:

 1. Hei, saisiko ystäväkirjaan vielä lisäkysymyksen, että miltä paikkakunnalta yritys on. Vaikka nettikaudella paikkakunnalla ei ole juurikaan merkitystä, niin silti se olisi kiva tietää. T. utelias

  VastaaPoista
 2. Olisikin hyvä idea tuo paikkakuntatieto!

  Tanyasum on Espoosta, verkkokaupan lisäksi on myymälä Espoon Jupperissa, osoitteessa Tammipääntie 55 A. Kauppa on avoinna arkisin klo 13-19 ja lauantaisin klo 10-16

  Tanja Kristiansson
  Tanyasum

  VastaaPoista