tiistai 24. syyskuuta 2013

11. Ystäväni: Verson Puoti


Yritys: Verson Puoti

Ikä: Näissä merkeissä täytimme tänä keväänä 1 vuotta.

Lempinimi: Verso tai Puoti

Ihmiset Puodin takana: Anna-Elina Kaikkonen (Lilli tai Aek) sekä avustava postipoika Sami Kaikkonen.

Mistä pidät: Rakastan kankaita. Rakastan värejä. Rakastan tavaroita, joilla on tarina. Rakastan elämää sen iloineen ja suruineen, kaikkine vivahteineen.

Mitä inhoat: Armottomuus on asia, joka tekee minut surulliseksi, ja valehtelemisen olen havainnut saavan paljon pahaa aikaan. Rehellisyys maan perii ja nöyryys on avain elämän onneen.

Mitä harrastat: Haaveilua, suunnittelua, ompelua, lenkkeilyä. Kahvakuulailu on uusin tuttavuus urheilun saralla. Ystävien kanssa kaikenmoinen puuhastelu, on yksi rakkaimmista harrastukstani.

Lempivärisi: Kaikki sateenkaaren värit. Ei, en pysty nimeämään yhtä.

Lempikangasmateriaali: Hmmmm...... Mummocrimblene. Ei, kun verkkakangas. Ei, kun frotee. Ei, kun... :D

Inspiraation lähde: Inspiroidun mistä vain ja milloin vain. Tyylillisesti minua inspiroivat erityisesti menneet vuosikymmenet ja toisaalta taas nykypäivän trendit.

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi: Finnlaysonin Koulukuvakangas vuodelta 1977. Siinä on kaikki. Kankaan aihepiiri pitää sisällään mieheni ja minun ammatit. Ja ne värit ovat siinä niin herkulliset.... Ja ne lapset.... Ihana se on!!

Mitä ompelit viimeeksi: Leena Rengon meille suunnittelemasta ruskeasta Paratiisin puutarhasta itselleni mekkosen. Kunnon lypsymekkomeiningillä! :D

Hauskin muistosi: Ehkä se on ollut se, kun eräs kangasuutuus myytiin verkkokaupastamme noin 2,5 tunnissa loppuun.

Toiveammattisi, muu kuin nykyinen: En tiedä vielä. Luokanopettaja jo olen ja yrittäjäksikin on tarkoitus "opiskella". Saapa nähdä vieläkö uusia toiveammatteja ilmaantuu vuosien saatossa!

Jännittävää Kankaiden yötä kaikille! Muistakaa ilo! Ja se, että ompeleminen kannattaa aina! <3

Vinkki metsästäjille: Kuva kuvien joukossa - tänään hiukan poikkeavassa paikassa.

1 kommentti: