keskiviikko 25. syyskuuta 2013

12. Ystäväni: Naperonuttu
Yritys: Naperonuttu

Yrityksen ikä on 16 vuotta, tosin tästä ensimmäiset vuodet toimimme ohjelmapalveluna. Naperonuttu on kauppana toiminut kuutisen vuotta.

Yrityksen lempinimi: tjaa...eipä olla sitä vielä keksitty.

Yrityksen pääasiallinen pyörittäjä on Marja Yrjönmäki, ja tärkeinä henkilöinä yritystä pyörittää mieheni Sami Yrjönmäki sekä lapset Pinja ja Lenne

Pidän eniten kiireettömyydestä! Olen hidas ihminen :)

Harrastan sydämeni pohjasta laulua, musiikki ja laulu on osa minua. Käyn laulutunneilla ja pidän konsertteja. Olen myös entinen kilpajousiampuja - kaapistani löytyy toistakymmentä jousiammunnan SM-mitalia.

Inhoan: No inhoan sitä kiirettä! Lisäksi inhoan kateutta, sillä jokaisella ihmisellä on lähes yhtälaiset lähtökohdat menestyä. En myöskään pidä toisten ihmisten asioihin puuttumisesta, jokaisella ihmisellä olkoon oma elämänsä.

Lempivärini on turkoosi.

Lempikangasmateriaali on ehdottomasti frotee!

Inspiraation lähde ovat lapset. Työskentelen lastentarhanopena, ja lapset ovat innoittajiani.

Mieleeni jäänyt kangas on äidin oranssinkukertava froteinen kylpytakki vuodelta 1970 ja jotain :) Sieltä varmaan lienee innostukseni tullutkin froteekankaisiin!

Viimeeksi paininjalan alla: No enhän minä osaa ommella... Varmaan omat housunlahkeeni lyhensin.

Hauskin muistoni kauppiaana: Ihanimmat ja hauskimmat muistot ovat niitä aikoja, kun olemme olleet MannaMaan Hannan kanssa kaupalla (työskentelimme samassa tilassa), Hannalla soi ompelukone ja minä palvelin asiakkaita kaupan puolella. Niistä jäi lämpimät muistot!

Hauskin kommellus kauppiaana: Järvenpään kaupalla oli joskus hieman hiljaisia hetkiä. Kerran eräänä hiljaisena hetkenä olin verhon takana, ja lauloin ihan täysillä tangoja, kun harjoittelin tangomarkkinoille. Enpäs sitten huomannut, että kauppaan oli tullut asiakkaita sillä välin :) Ainakin asiakkailla oli hauskaa!

Toiveammattini: No ehkäpä sellainen konserttilaulaja, joka keikoillaan takahuoneissa suunnittelee kankaita...

Vinkki metsästäjille: ...pikkuiset peikot ne piilossa pysyy kirkkaalla päivänvalolla...

Terkuin Marja, Naperonuttu

6 kommenttia:

 1. Nämä kirjaimet on nyt kyllä kaikki olleet tosi helpoissa paikoissa (verrattuna viime vuoteen). Joissakin vois olla vähän enemmän haastetta tai vaikeammat vihjeet, nyt kun on enemmän aikaakin etsiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkihan eivät ole vihjettä edes antaneet ja suurin haaste on vielä edessä, se oikean lauseen muodostaminen. ;) 25 yritystä jäljellä.

   Poista
 2. Hauskat kankaat Naperonutulla tulossa.

  VastaaPoista
 3. Onko Naperonutun kirjain varmasti edelleen kaupassa. Olen sen aiemmin kyllä löytänyt, mutta nyt ei löydy sitten niin millään, vaikka olen penkonut koko kaupan läpi, enkä pelkästään kangas osastoa.. Voisiko joku tarkistaa ja varmistaa, että kirjain myös on paikallaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiaa selvitetään parhaillaan!

   Poista
  2. Nyt pitäisi homman olla taas kunnossa!

   Poista