perjantai 13. syyskuuta 2013

Uusi aarteenmetsästys alkaa!
Aarrearkku
Mitä olisi Kankaiden yö ilman aarteenmetsästystä?

Sitkeille sisseille ja sanataidon mestareille on jälleen luvassa hulppeita palkintoja!


Tällä kertaa metsästys on järjestetty uudella tavalla. Kirjaimia metsästetään kuten viimeksikin, mutta kilpailuaikaa aivonystyröiden hieromiseen on reilusti enemmän.Täällä blogissa aukeaa huomenna lauantaina 14.9. Kankaiden yön Ystäväkirja. Ystäväkirjassa esitellään kaikki 37 mukana olevaa yritystä; joka päivä esitellään yksi uusi yritys ja ihminen/ihmiset yrityksen takana. Samalla kyseisen yrityksen verkkokauppaan pujahtaa piiloon kirjain. 

Etsi kirjainkuva ja pistä talteen. 


Seuraavana päivänä paljastuu uusi yritys ja uusi kirjain, aina 20.10. saakka, jolloin yritysten esittelyt saadaan päätökseen ja kaikki kirjaimet ovat löydettävissä. Jokaisen osallistuvan verkkokaupan kirjain on näkyvillä ystäväkirjan esittelypäivästä Kankaiden yön loppuun saakka, joten kirjaimia voi etsiä yhden päivässä, muutaman päivän välein tai vaikka kaikki yhdellä rykäisyllä.

sulkakynä
Kun kaikki kirjaimet ovat näkyvillä, alkaa kuumeinen lauseen muotoilu ja varsinainen vastausaika. Kirjaimista muodostetaan siis lause, johon käytetään kaikki 37 piilotettua kirjainta. Tarkat ohjeet löydät täältä, klik! 

Täydellisen vastauksen tulee sisältää kaikki oikeat sanat. 

Kisaan osallistutaan yhdellä sähköpostiviestillä
20.10.2013-26.10.2013 klo 9 välisenä aikana. 

Lähetä vastauksesi osoitteeseen kyarvonta@gmail.com

Tätä ajankohtaa ennen tai sen jälkeen lähetettyjä viestejä ei huomioida. 

Vastausviestiin voi merkitä kolme lausevaihtoehtoa. Useammasta kuin yhdestä sähköpostiviestistä / henkilö huomioidaan vain ensimmäinen ja jos lausevaihtoehtoja on enemmän kuin kolme, kisaan mukaan otetaan vain 3 ensimmäistä lause-ehdotusta.

Mikäli täydellisiä vastauksia ei tule riittävää määrää, arvotaan palkinnot kaikki kirjaimet löytäneiden kesken.


Aarteenmetsästyksen täydellisiin sääntöihin kannattaa tutustua. Niihin pääset sivun yläreunasta tai tästä linkistä.

Onnea matkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti