maanantai 7. lokakuuta 2013

24. Ystäväni: Selia


Yritys: Selia

Ikä: Selia on perustettu lokakuussa 2011 eli 2 vuotta.

Lempinimi: Selia nimenä sisältää kaikkien tyttöjeni nimet. Selialla ei lempinimeä ole, toisin kuin lapsilla niitä riittää =). Rakas lapseni Seliakin!

Ihminen Selian takana: Riikka Piispanen

Mistä pidät eniten: Kiireestä (!) ja siitä, että voi olla tehokas. Siitä, kun pakkaan kankaita ja näen asiakkaan valitsemat kankaat ihanana yhdistelmänä, jota en välttämättä itse ollut vielä keksinyt. Silloin täytyy joskus napata valokuva ennen lähetystä.

Mitä inhoat: Epärehellisyyttä ja liikaa tietokoneella istumista.

Mitä harrastat: No ompelua tietenkin! Hyötyliikunta on myös välttämätöntä ja kivaa. Voisin olla aina ulkona.

Lempivärisi: Kirkkaanpunainen

Lempikangasmateriaali: Joustofrotee, varsinkin lastenvaatteissa.

Inspiraation lähde: Inspiraatio voi tulla mistä vaan, vaikka lapsen lausahduksesta. Tykkään viettää aikaa ulkona, joten usein siellä näkee jotain, joka jää mieleen hautumaan.

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi: Ensimmäisenä tuli mieleen Runoratsu joustofrotee. Se oli se ensimmäinen ja edelleen niin ihana. 

Mitä ompelit viimeksi: Ilmatar valokuvaprintistä kaksi rimpsumekkoa ystävän lapsille päiväkodin valokuvausta varten.

Hauskin muistosi: Tätä oli vaikea keksiä, mutta sellainen muisto on, että eräänä päivänä oven takana seisoi sotilas. En tiedä punastuinko, mutta ainakin hämäännyin hetkeksi. Hän oli tietenkin hakemassa ompelevan vaimonsa kangastilausta. Tässä lennoston lähellä näitä tapauksia on sattunut tämän jälkeenkin, mutta nyt ei enää mene sanat sekaisin komeiden sotilaiden edessä.
Se on pakko myös kertoa, kuinka eräs nykyään jo vakkariasiakas kävi ostamassa kankaita ja laski päässään palojen hinnat, myös prosenttialet ja itse vasta mietin, missä se laskin olikaan... Teki suuren vaikutuksen tuollainen laskupää!

Hauskin kommellus: Itse on vaikea muistaa muissa kangaskaupoissa olevansa asiakas. Meinaa mitta ja sakset päätyä leikkuupöydällä omaan käteen...noloa välillä...

Toiveammattisi, muu kuin nykyinen: Lääkäri

Vinkki metsästäjille: Meneekö liian helpoksi, mutta "Suomessa on kauniita maisemia"

Terkkuja ihan kaikille! Valvokaa tulevana kankaiden yönä ja nauttikaa tunnelmasta. Tunnelmaa voi viritellä jo nyt tutkimalla alea ja palakankaita Selian verkkokaupassa. Tervetuloa heti ja Kankaiden yönä!


"Saat ilmaisen toimituksen tänään 7.10 yli 40 euron tilauksiin. Valitse toimitustavaksi nouto!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti