perjantai 11. lokakuuta 2013

28. Ystäväni: KestovaippakauppaIkä: 8 1/2v

Lempinimi: KVK

Ihminen KVK:n takana: Essi Laine

Mistä pidät eniten: Töissä tilausten pakkaamisesta ja niin töissä kuin kotona uuden ideoimisesta

Mitä inhoat: Epäoikeudenmukaisuutta ja valehtelua

Mitä harrastat: Käsityöitä, musiikkia, lukemista, penkkiurheilua ja matkustelua

Lempivärisi: Turkoosi

Lempikangasmateriaali:  Joustocollege

Inspiraation lähde:  lapset, ystävät ja luonto, hulluttelu  

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi:  Joustofrotee sienet ja siilit. Kangas oli ensimmäinen vaatetuskangas, jota teetin omassa tuotannossa. Sitä ennen olin teettänyt useita kestovaippakankaita ja tämän jälkeen tuotanto onkin siirtynyt enemmän vaatetuskankaisiin.

Viimeeksi paininjalan alla: Trikoo kangas leppäkertut turkoosista ompelin itselleni pitkähihaisen tunikan, 7v lapselleni pitkähihaisen paidan ja 11v lapselleni t-paidan. Suurin osa omista ompeluksistani päätyy blogiini silmukassa.blogspot.com

Hauskin muistosi: Kerran teetin Aasiassa tehtaalla erästä kangasta 5km (hauskempi sanoa kilometreinä, koska metreinä se on aivan kamalan iso määrä) ja menin erää tullaamaan Helsingin rahtisatamaan. Eihän siitä satsista mahtunut kuin 2/3 autooni. Loput piti saada jotenkin Jyväskylään. Sillä kertaa sain kyllä käyttää kaikki myyntipuheosaamiseni ja ottaa vielä ripsien räpsyttämisetkin repertuariini, jotta tullin työntekijä saatiin kuskaamaan omalla lava-autollaan loput Helsingin matkahuoltoon. Sieltä ne sitten aikanaan kulkeutuivat varastoomme.

Hauskin kommellus:  Samaiseen Aasian kuormaan liittyen on hausin kommelluskin. Nimittäin auto oli lattiasta kattoon täynnä kangaspakkoja ja näkyvyys oli kiikun kaakun. Keskittyminen ilmeisesti herpaantui vähän, sillä yhtäkkiä huomasin ajavani olympiastadionin vieressä ratikkalinjaa. Aikamoinen rysäys kuului auton akseleista, kun rysäytin monta tonnia painavan auton kivetyksen yli takaisin autokaistalle. Että ratikkalinjastoakin pitkin joskus meille kankaat saapuvat :)

Toiveammattisi, muu kuin nykyinen:  insinööri

Vinkki metsästäjille: kirjain on piilotettu uusimman kankaan lisäkuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti