keskiviikko 9. lokakuuta 2013

26. Ystäväni: Linnel HandmadeIkä: vajaa 1v

Lempinimi: Linnel

Ihminen Linnelin takana: Linnea Kauramaa

Mistä pidät eniten: Perheestäni, suklaasta, sohvalle nukahtamisesta.

Mitä inhoat:  Epävarmuutta.

Mitä harrastat: Kaikenlaista käsillä näpertämistä, kausiluonteisesti juoksua.

Lempivärisi: Kaikki murretut sävyt, erityisesti ruskea.

Lempikangasmateriaali: Elastaanitrikoo. Sitä on niin helppo käsitellä kaikissa työvaiheissa ja se on käytössä huippumukavaa.

Inspiraation lähde: Tarve. Tarve herättää pohtimaan erilaisia ratkaisuja ja kannustaa keksimään mitä eriskummallisempia innovaatioita.

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi: Kalastavat karhut. Se oli ensimmäinen kohtaamani pakko saada-kangas ja kangasholismini aloittaja.

Viimeeksi paininjalan alla: 3/4-hihaisen A-linjaisen tunikan

Hauskin muistosi: Syksyn kankaiden yön järjestely ja alennustohinat yöllä. Kutkuttavaa jännitystä olla mukana ensimmäistä kertaa järjestävänä osapuolena.

Hauskin kommellus: Olen onneksi selvinnyt suht vähillä kommelluksilla. Tuoreimpana tulee mieleen kun nakuttelin pakanloppuja paloina myyntiin. Sattuipa pieni pilkkuvirhe ja eräälle palalle tuli hintaa 18e sijasta 1,8e. Asiakasta hymyilytti ja hetken tuumailun jälkeen itseänikin.  Pilkut olen tämän jälkeen tarkistanut huolella.

Toiveammattisi, muu kuin nykyinen: Jokin sellainen, jossa työn tulokset on heti konkreettisesti nähtävissä.

Vinkki metsästäjille: "Venyy ja paukkuu"

Linnel tarjoaa tänään 9.10.2013 kaikkiin yli 50e kertaostoksiin postikulut kaupan päälle! Valitse toimitustavaksi nouto ja kirjoita viestikenttään "aarteeni", niin toimitamme tilauksesi kuluitta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti