keskiviikko 16. lokakuuta 2013

33. Ystäväni: Polkkaponi


Yritys: Polkkaponi

Ikä: Virallisesti y-tunnus ollut 10kk, mutta blogipuoti aloitti keväällä 2012.

Ihminen Polkkaponin takana: Anna-Kaisa Kokko

Mistä pidät eniten: Väreistä. Minusta on ihana kun lapsenikin miettivät päivän vaatteita valitessa, millaisia värejä pukevat päälle.

Mitä inhoat: Pimeää ja loskaista säätä. Olen ehdottomasti kesäihminen.

Mitä harrastat: Kahvakuulailua, sählyä, astangajoogaa, askartelua ja käsitöitä, sekä äänikirjoja.

Lempivärisi: Kääk, pitääkö valita vain yksi?! Fuksia. Yleensä väri on kauniimpi, jos se on yhdessä eri sävyjen tai värien kanssa. Kokonaisuus saa värit elämään.

Lempikangasmateriaalisi: Joustava, hyvin laskeutuva trikoo tuntuu päällä aivan ihanalta.

Inspiraation lähde: Värit :) Pinterestistä etsin inspiraatiota selailemaalla esim. taidetta, tekniikkaa ja valokuvia. Seuraan esimerkiksi Susi Hassertin seinää, jonka nimi on twists and turns. Sillä on kaikenlaisia kuvia mutkista ja kiemuroista. Jostain syystä niitä katsellessa lähtee ajatuksetkin ihan uusille urille. Pinterestin seinäkuvat ovat niin pieniä, että niistä monesti näkee hassusti väärin ja siitä syntyy uusia ideoita.

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi: Varmaan yksi ensimmäisistä kankaista, joita muistan, on flanellinen viininpunakukallinen mekkoni. Käytin sitä lapsena niin kauan, että se taisi revetä pienuuttaan. Siitä luopuminen oli rankkaa.

Viimeeksi paininjalan alla: Itselleni neuletakki. Siitä löytyy kuvia yrityksen blogista. 

Hauskin muistosi: Hauskimpia hetkiä on kun saan seurata asiakkaiden innostusta nappeja penkoessa. Myös askartelukurssilla on ihana nähdä kun osallistujilla syntyy uusia oivalluksia ja ideoita ohjatusta asiasta.

Hauskin kommellus: Ehkä minulla on valikoiva muisti, mutta nyt ei tule mitään mieleen.

Toiveammattisi, muu kuin nykyinen: Keksijä. Nykyinen ammattini on toiveammattini, mutta jos joku pitäisi sanoa niin keksijä olisi aika vänkä juttu.

Vihje metsästäjille: Kannattaa (kangas)napittaa tarkasti tuotekuvia.

Polkkaponi on ensimmäistä kertaa mukana Kankaiden yössä. Jännittää jo aikalailla. Olisi hienoa kuulla toiveitanne yön varalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti