sunnuntai 13. lokakuuta 2013

30. Ystäväni: Fabriina


Yritys: Fabriina

Ikä: n.2,5v.

Lempinimi: Tällaista ei kyllä vielä ole vastaan tullut. Kukahan keksisi osuvan ?

Ihminen Fabriinan takana: Anette Hietalahti

Mistä pidät eniten: Eniten pidän niistä hetkistä, jolloin tehtävät asiat ja käytössä oleva aika ovat balanssissa. On mahdollista keskittyä kunnolla ja olla tekemisissään läsnä, niin töissä kuin kotonakin.

Mitä inhoat: Kaaosta...

Mitä harrastat: Aina, kun aikaa löytyy, karkaan joko ompeluhuoneeseen tai lenkkipoluille.

Lempivärisi: Kaikille väreille on aikansa ja paikkansa. Oma lempiväri vaihtuu hetken ja mielialan mukaan. Sekä murretut että puhtaat sävyt kelpaavat.

Lempikangasmateriaali: Varmaankin trikoo sen monipuolisuuden takia arkikäytössä.

Inspiraation lähde: Värit ja niiden kombinaatiot. Nähty kaunis toteutus tai hyvä idea. Joskus mielikuva tavoitellusta lopputuloksesta. Mutta yleisimmin moottorina toimii niinkin tylsä asia kuin käytännön tarve.

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi: Lapsena ensirakkaus kankaisiin syttyi pienen kyläkaupan palalaarin äärellä, josta mukaan kotiin lähti pieni värikäs ja kimalteleva trikootilkku. Nyt sellainen kangas olisi kauhistus, silloin se oli aarre.

Viimeeksi paininjalan alla: Trikoomekko itselle.

Hauskin muistosi: Onpas vaikeaa nostaa yhtä ylitse muiden! Tähän vastattakoon ympäripyöreästi, että kaiken kaikkiaan työn hauskuus ja parhaat muistot karttuvat monista pienistä kiitollisuutta, tyytyväisyyttä ja iloa tuottavista hetkistä. Kiinnostavista asiakaskohtaamisista, uuden oppimisesta, itsensä ylittämisestä, onnistumisen hetkistä, oivalluksista. Hauskalta tuntui myös silloin, kun erään kotimaisen sisustuslehden toimittaja soitteli ja ilmoitti käyttävänsä Fabriinan tuotteita lehden tee se itse -palstalla, ja pääsin myös itse valokuvaamaan kuvan lehteen. Kaikki tuotteet eivät lehteen asti päätyneet, mutta kiva kokemus kuitenkin.

Hauskin kommellus: No näitähän tulee, kommelluksia ja kömmähdyksiä, mutta myönnettäköön, että useammin kuitenkin harmittavat kuin naurattavat. Pientä ja vähän isompaakin on tietysti vastaan tullut, mutta otetaanpa yksi tuoreimmista tapauksista, kun tulin myyneeksi palakankaan kahden eri tuotteen tiedoilla. Tuotteen nimi ja tiedot olivat toisesta, ja kuva tykkänään toisesta. Puhelin kouraan ja soittamaan asiakkaalle, kumman kankaan hän oli tarkoittanut ostaa. Ymmärtäväisen asiakkaan kanssa asia hoitui, ja pakettiin pakattiin toivottu tuote. Olo ei tälläkään kertaa ollut varsinaisesti huvittunut, mutta vastapuolen fiksu suhtautuminen kieltämättä jätti tilanteen plussan puolelle.

Toiveammattisi, muu kuin nykyinen: Tällä hetkellä en osaa kuvitella tai toivoa tekeväni muuta.

Vinkki metsästäjille: Pehmoinen, pörröinen, väri tummansininen, pitää minut kainalossa, kuvana kuvien joukossa.

Oikein kauniita syyspäiviä ja antoisia ompeluhetkiä kaikille!

Tänään 13.10. lämpimät talvifroteet, villakankaat ja kaksipuoliset fleecet kaupassa alennetuin hinnoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti