tiistai 8. lokakuuta 2013

25. Ystäväni: Kangastuulia


Yritys: Kangastuulia

Ikä:  1v 7kk verkkokauppa Kangastuuliana, sitä  ennen mittatilausompelimona vuodesta -95.

Ihminen Kangastuulian takana: Minna Suokari

Mistä pidät eniten:  Odotan aina innolla postin tuovan  uusia kankaita ja muita käsityötarvikkeita, joita tykkään päivittää kauppaani.
Rakastan myöhäisiä iltoja ja öitä, kun saan touhuta kaupassani muiden mentyä nukkumaan. Tonttumaista...

Mitä inhoat: Kun keskeltä kangaspakkaa löytyy virhe, ja asiakkaan tilaus jää vajaaksi. En saa pakettia matkaan ja joudun aloittamaan reklamaatiorumban. En tykkää! Haluan saada aina paketit matkaan viimeistään seuraavan päivän postissa.

Mitä harrastat: Tietysti ompelua, korttien tekemistä, kaikenlaisia käsitöitä, mökkeilyä ( parhaat ideat syntyvät mökkisaunan lämmössä), puutarhanhoitoa ja suurimman osan vapaa-ajastanikin vietän verkkokaupan parissa, joten kai se pitää laskea rakkaaksi harrastukseksi myös. :)

Lempivärisi: Ehdoton lila ja kakkosena lemmikinsininen

Lempikangasmateriaali: Viskoositrikoo

Inspiraation lähde: Inspiraatiot vain tulevat... yleensä mökillä tai kankaita viikatessa. Selaan myös paljon vanhoja käsityölehtiä, joista joskus löytyy aarteita.

Mieleesi jäänyt kangas ja miksi: Pöllöpuuvilla! Ne vaan jotenkin katsovat suoraan silmiin... :)

Viimeksi paininjalan alla: Keppihevosia! Ompelen niitä illat pitkät tytöille  valmiiksi pitämilleni kepparikursseille.

Hauskin muistosi: Ehkä se, kun minua pyydettiin kertomaan, mikä kankaistani sopisi parhaiten auton rengasmelun vaimentamiseen.... En edes tiennyt, minne kankaan pitäisi tulla...

Hauskin kommellus: Yleensä ne eivät ole hauskoja..., mutta kerran sotkin itsekin myyntiyksiköt 1kpl = 10cm. Verkkokauppasovellus saisi opetella laskemaan kankaat metreinä ja sentteinä, eikä kappaleina!!Höh!

Toiveammattisi, muu kuin nykyinen: Toimin vielä palkkatyössäni ostajana.  Tykkään myös siitä, vaikkakin tykkään kauppiaana olostakin täysin rinnoin. 

Vinkki metsästäjille: Hei, me ollaankin Kangastuulian suosituin kuosi! ;)

Verkkokauppani on vasta uusi ja toivoisin asiakkaiden kertovan rohkeasti toivomuksiaan valikoiman suhteen. Otan mielelläni vastaan niin risut kuin ruusutkin. Haluan toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi kaupoille kanssani Kangastuulian verkkokauppan! Nähdään kaupassa!
Tänään 8.10 kaikki paketit lähtevät matkaan postikuluitta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti