tiistai 22. huhtikuuta 2014

Muotinäytös osa 24: Ripaus tyylikkyyttä arkeen.


Voiko mukava olla tyylikäs ja voiko tyylikäs olla arkenakin?

Arkeen saa lohtua pienistäkin asioista. Vaikkapa siitä, kun aamulla saa sujahtaa helppoon, mutta hyvännäköiseen vaateparteen. Kiireisen naisen vaatekaapin täytyy sisältyä paljon mukavia, monikäyttöisiä ja aikuisen tyylikkäitä vaatteita. Niistä kuitenkin tuntuu aina olevan pulaa vaatekaapissa. Tähän haasteeseen lähdimme vastaamaan toden teolla.

Lähtökohtana suunnittelulle oli totta kai materiaalina ylellisen pehmeä luomupuuvilla, erinomainen istuvuus ja tuotteen yhdisteltävyys.

Venepäänteinen, lantiota kauniisti verhoava T-paita on monikäyttöinen ja helposti yhdisteltävä, naisellinen vaate kaiken ikäisille naisille. Jätä helma näkymään bleiserin alta, pue paita farkkujen ja korkkareiden kanssa tai yhdistele kotosalla leggingseihin ja neuleeseen. Yksityiskohdin maustettu, klassisesta raidasta toteutettu t-paita on jokaisen vaatekaapin must-have.

Veistosmaisesti edestä kaartuva, juhlavakin toppi on monikäyttöinen asuste.
Pue rohkeasti puolihameen kanssa ja kiristä vyötärö paksulla vyöllä tai anna helmojen hulmua vapaana väljän tai tiukemman paidan yllä.
Upeasti leikattu, yksinkertainen tuote on monikäyttöinen ja huipputyylikäs. Tuotteen muoto imartelee kaiken mallisia naisvartaloita.

Tästä pääset tutustumaan tarkemmin Nosh Women naistenmalliston neuloksiin.

Tervetuloa ostoksille, NoshShop tarjoaa sinulle tämän päivän ajan -15% alennusta tehdessäsi ostoksia yli 50€ arvosta, lunasta alennus käyttämällä alennuskoodi: MUOTINÄYTÖS

1 kommentti: