torstai 17. huhtikuuta 2014

Muotinäytös osa 9: Aurinkoinen asukokonaisuus.

  
Asun inspiraationa toimi kevät ja aurinko, keltaisen Siipineuloksen väritys. Asukokonaisuuteen kuuluu keltaisesta Siipineuloksesta valmistettu huppari, keltaisesta raitatrikoosta valmistetut lyhythihainen paita sekä legginsit.

Tämä asukokonaisuus soveltuu parhaiten väriä pelkäämättömälle naiselle, hillitymmän version voi tehdä esim. ruskeasta Siipineuloksesta yhdistäen siihen ruskeaa raitatrikoota.

Asukokonaisuutta voi käyttää sellaisenaan tai yhdistäen hupparin esim. farkkuihin ja paidan sekä legginssit liivimekkoon. Paidan pituus on mitoitettu reiluksi, sitä voi pitää suorana tai hieman rypytettynä lantiolle. Kapealinjaisena se sopii hyvin myös muiden vaatteiden alle.

Ideointi asuun toteutettiin yhdessä Saijan ja Kirsin kesken. Asu toteutettiin ompelimolla Kirsin toimesta ja kaavoina käytettiin Designed by royal-tuotteen naistenmalliston Harriet – hupparia sekä Kirsten –trikoopaitaa. Legginsien kaava on ompelimon oma.  

Kankaiden yötä odotellessa saat koodilla Siipi 10% alennuksen koko Royal-tuotteen verkkokaupan valikoimasta, poislukien Lahjakortit sekä Merkit omalla tekstillä – tuoteryhmän tuotteet. Koodi on voimassa vain tänään klo 24 saakka.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti