keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Muotinäytös osa 27: Paperiperheen uudet vaatteet.


Tanyasum paperinuket ovat tekijänsä maun mukaista tyylikästä porukkaa!

Paperinukkien vaatteiden mallien inspiraation lähteinä ovat olleet pääasiassa Tanyasumin omien mallistojen vaatteet ja tässä paperivaatteet ovat saaneet kuorrutuksensa myös pääasiassa Tanyasumin omista kankaista.

Samoista paperivaatteista saa eri kankailla, rypytyksillä, käänteillä, taskuilla ja muilla koristeilla loputtomasti erilaisia ja kolmiulotteisia vaatteita, vaan mielikuvitus on rajana!
Tanyasumin verkkokaupassa ja Espoon myymälässä myynnissä olevat paperinuket on printattu 300g paksulle A4 kokoiselle kierrätyspahville ja vaatteet hieman kevyemmälle, 200g paperille.  Tulosteiden mukana tulee 30kpl kangastilkkuja (noin 10x10cm kokoisia). Paperinukkepaketin tulosteet on pakattu muovitaskuihin, jotka toimivat myös valmiiden nukkien säilytyspaikkana.

Paperinukkeja voi ostaa myös edullisesti itse tulostettavina versioina, jos kotoa löytyy tilkkuja yli oman tarpeen :) Lue lisää nukeista Tanyasumin blogista.

Tänään 23.4. koodilla askartelu 30% alennus Tanyasum paperinukeista, koskee sekä paperinukkepakettia, että itse tulostettavaa versiota. Minkälaiset muotiluomukset sinä (tai lapsesi) saa aikaan? :) Kuvia luomuksista saa laittaa Tanyasumin Facebook sivuille, mielellämme näkisimme niitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti