keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Muotinäytös osa 26: Ympäri vuoden.

Haasteet on kivoja, eikös? 

Haastoin itseni ompelemaan asun, jota voi käyttää ympäri vuoden.  Kuvassa kevätkäytössä ulkoasuna, talvella menee sisäasuna, kesällä ihan polvihousuina ja liivi ”takkina” ja kyllä tämä syksylläkin käyttöön pääsee. Asuun kuuluu vielä pitkälahkeisetkin housut, joten yhdistelyvaihtoehtoja riittää.

Kangas: Dear Deer velour Seliasta, vetoketju ym. lisätarpeet löytyivät kaapin uumenista. Resorina on Selian kotimainen tummanruskea resori

Housujen idean pohjana on mamelukit, ne ihanat vanhan ajan alushousut, joilla on aika vähän käyttöä nykypäivänä. Siitä ajatuksesta syntyi nämä päiväkotikelpoiset polvihousut, joissa on lahkeensuissa brodyyrit. Samaa brodyyriä on liivin hupun reunassa.  Jos innostut ompelemaan mamelukeja, syntyvät ne helposti suosikkihousukaavan mukaan. Mittaa sopiva haara-lahjemitta ja lisää kuminauhakiristys ja lahkeensuuhun pitsi tai brodyyri.  Näihinkään ei valmista kaavaa ollut, vaan Selin housukaavan mukaan leikkasin ja tässä koossa 122/128cm lahkeenpituus on 35 cm. Sopii pojillekin! Kumppari suoraan lahkeensuun nauhakujaan ja valmista tulee.

Kankaiden yö on pian täällä, mutta jos pieni ennakko? Dear Deer velour -20% alella tänään koodilla kevät .

Tervetuloa Ostoksille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti