maanantai 2. maaliskuuta 2015

1. Ystäväni: koot.fi


Yritys: koot.fi/ KatiK design

Ikä: Hiukan alle 1v.

Mistä nimi tulee: Yrityksen virallinen nimi; KatiK design - aika loogista kyllä, yrittäjän nimestä (Kati Kraemer) koot.fi sen sijaan tulee siitä, kun saman osoitteen alla yhdistyy parikin koota; KatiK design ja tuotemerkki kakskoo. Ehkä hiukan mielikuvituksetonta on siis ollut jättää kangaskaupankin nimeksi pelkkä "kootpistefi", toisaalta se on hyvinkin mieleenjäävä ja ainakin helppo, muistat nimen - muistat osoitteen.

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Yrittäjä Kati Kraemer, 38v äiti, vaimo sekä koiralauman emo. HraVonKraemer toimii erittäin hyvänä apuna ja postikuskina useinkin.

Koulutukseni: Minulla on viisi eri ammattia. Kyllä! En ole juuri koskaan ollut työttömänä. Taideopintoja, hiukan piirustus-/maalauspuolelta, keramiikon opinnot, tietotekniikan ja kuvankäsittelyn puolelta, parturi-kampaaja, tarjoilija, johtamistaitoja, sisustusrakentamista...yms. Graafikon tutkintoa havittelen tässä seuraavaksi. Ihmisen ei pidä jämähtää - olen aina ajatellut.

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Laaja skaala, ehdottomia suokkaribändejä on Sonata Arctica, tulkitsija-artistien kuningas on Vesku Loiri. Puodilla kuunnellaan aina Radio Novaa - koska siellä ei kuulu muu. Vanha kivitalo asettaa rajoituksensa näköjään.

Mieluisin vuodenaika: Loppu syksy ja talvi. Kirpeys, raikkaus ja värikylläisyys. Tarvinneeko selittää enempää? <3

Lempivärini: Kaikki kirkkaat värit. Ei murretut eikä pastellit, vaan perus-kirkkaat-oikeat-värit.

Materiaali, josta pidän eniten: Joustovat, tällä hetkellä eniten pidän joustofroteesta.

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: Monia. Tietysti pitäisi mainostaa omia kuoseja, joista oma ehdoton suosikkini on ensimmäiseni; Helka & Hertta. Muiden suunnittelijoiden käsistä lähteneistä Leena Rengon Paratiisin Puutarha, melkein joka värissä ja Milonan Jättikärpässienet, ne on HUIKEET! <3

Epäonnisin sattumukseni:
Viime aikaisista ompelumokista tulee mieleen ärsyttävin "klassikko", seitsemän pussukkaa ilman kääntöaukkoja (osa) ja kaikissa vetoketju väärällä puolella, eli vuori jäi päälle. Sekä suunnilleen yhtä monta pipoa peräjälkeen ilman ompelumerkkiä ja kääntöaukko väärässä päässä. Että näin. Niinä päivinä lopetin ompelun.

Haluaisin tavata:
Tähän alaan liittyen moniakin suunnittelijoita, mutta ideanikkari Anu Harkki on aina ollut sellainen persoona, johon haluaisin päästä tutustumaan. Mahtava ihminen jolta ei koskaan ideat lopu!

Terveiset asiakkaille:

" Tutustukaa eri kauppoihin, osallistukaa illan aikana kilpailuihin ja pitäkää kivaa! Kokoontukaa vaikka ompelukaverien kanssa yhteen paikkaan ja räpättäkää koko ilta yhdessä :)
Näin mekin tehdään, pikku-sisareni tulee avukseni ja vietämme Kankaiden Yön Puodilla, tervetuloa läheltä ja kaukaa illan aikana poikkeamaan, Puodilla mahdollisesti lisätarjouksia!
Facebook-sivuamme kannattaa seurata, illan aikana erikois- ja salamatarjouksia ja hiukan kilpailuakin luvassa :) "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti