perjantai 6. maaliskuuta 2015

15. Ystäväni: Naperonuttu


Yritys: Naperonuttu

Ikä: 6v

Mistä nimi tulee: Naperonuttu nimi tulee lapsennäköisistä vaatteista! Haluamme valmistaa ja myydä kankaita ja vaatteita, jotka sopivat lapsille ja joista lapset pitävät. On surullista katsoa, kun lapsista tehdään pikkuaikuisia niin pieninä jo vaatteidenkin osalta...

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Äiti, isä ja lapset. Meillä kankaiden ja vaatteiden suunnitteluun osallistuu koko perhe, jopa kissat! Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että suunnittelemme printit itse käyttäen lapsiltamme saatuja ideoita.

Koulutukseni: Äiti on sosionomi (AMK), lastentarhanopettaja.

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Ehdottomasti Suomi-pop!

Mieluisin vuodenaika: No sehän on kesä, ja sitä tässä niin hirmuisasti odotellaan :)

Lempivärini: Lempivärejäni on raikkaat värit, tällä hetkellä lempparini on limenvihreä (näkyy vahvasti myös meidän kankaissakin).

Materiaali, josta pidän eniten: Olen aina pitänyt joustofroteesta. Sitä käytämme paljon myös valmistamissamme kankaissa!

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: Meidän oma Iida-kissa jerseykangas. Iida on meidän kissavanhus, löytökissa, ja teimme siitä jokunen aika sitten valokuvadigiprinttikankaan. Kangas sai ison suosion Ruotsissa. On niin kiva, kun tuo kissavanhus sai oman "tassunjälkensä" kankaaseen, ja joka sitten levisi moniin maihin!

Epäonnisin sattumukseni: Niitähän on päivittäin :) Yksi surkuhupaisin sattumus oli, kun putosin meidän vanhalla kaupalla Järvenpäässä suuren suureen roskikseen, molskis vain! Vein kaupan roskia jäteastioille, ja menin sitten pudottamaan kaupan avaimet vahingossa roskikseen. Eihän siinä muu auttanut kun sukeltaa roskikseen etsimään avaimia! Onneksi ei mennyt kansi kiinni ja onneksi avaimetkin löytyivät. Tarinalla oli siis onnellinen loppu :)

Haluaisin tavata: Haluaisin tavata äitini vielä edes kerran. Äiti kuoli yllättäen vuosi sitten, en ehtinyt hyvästelemään häntä. Äiti on mielessä joka päivä.

Terveiset asiakkaille:
Kankaiden Yönä Naperonutun edelliskausien kankaista tulee hirmuiset SUPERalet! Yön aikana ilmestyy myös muitakin ylläreitä...  Lisäksi järjestämme arvontoja facebookissa (liitythän fb-kaveriksi jo nyt!).
Tilatessasi kankaita 6.3. saat ne ilman postikuluja. Laitat vain rastin kohtaan "Nouto Järvelän kaupalta", niin postitamme kankaat sinulle kuluitta.
Terveisin Marja, Naperonuttu
http://www.naperonuttu.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti