keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

30. Ystäväni: Neenuska
Yritys: Neenuska
 
Ikä: 4 vuotta, leikki-ikä parhaimmillaan. 

Mistä nimi tulee: Vanhin lapseni on Neea, pienenä häntä kutsuttiin joskus nimellä Neena, josta muokkautui yrityksen nimi Neenuska.

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Hilla Melgin, kolmen lapsen äiti Saarijärveltä, Keski-Suomesta. Välillä menossa mukana myös Messuorja. 

Koulutukseni: Taloushallinnon merkonomi

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Riippuu fiiliksestä :D 

Mieluisin vuodenaika: Kesä, tottakai.

Lempivärini: Musta on must. Ja harmaa. Niiden kaveriksi jotain pirteää, esim. pinkkiä.

Materiaali, josta pidän eniten: Tykkään joustavista kankaista, joista trikoo vie voiton. 

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: Onko pakko valita yksi? Jos, niin tällä hetkellä vahvasti nousee Elisa Tuohimaan suunnittelema rusetti-kuosi. Mieleenpainuvimpia on olleet myös Neenuskan ensimmäiset omat kuosit, pinkki appelsiini ja sydänkissat. Helka&Hertta ansaitsee myös kunniamaininnan.  

Epäonnisin sattumukseni: Niitä ei muistella. ;) Epäonnistumisista otetaan opiksi sen mitä voidaan ja suunta eteenpäin (kohti uusia epäonnistumisia). ;) 

Haluaisin tavata: Juuri Sinut ompeleva ystäväni. <3 

Terveiset asiakkaille: 
Käy kurkkaamassa tämä tuote: http://neenuska.valmiskauppa.fi/helmikukka-mini-jersey-p-1659.html Siellä on tuotteen lisäkuvissa musta laatikko, jossa lukee sana. Laita se sana mieleesi! Sillä sanalla on Kankaiden yössä luvassa jokin huippu juttu! Kuva poistuu ennen Kankaiden yötä, joten laita se hyvin mieleesi. Se milloin ja mitä sanalla saa, tulee ihan yllättäen jossain vaiheessa yötä. Seuraa siis Neenuskaa Kankaiden yön fb-ryhmässä! Nähdään! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti