torstai 5. maaliskuuta 2015

11. Ystäväni: SASHOPYritys: SASHOP

Ikä: Verkkokauppa aloitti toimintansa syksyllä 2011

Mistä nimi tulee: Sari Ahokainen SHOP

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Sari eli minä ja sihteerinä Panda-koira :)

Koulutukseni: Toimintaterapeutti (joka siis nykyään tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden terapeuttiseen ompelutoimintaan iloisten kankaiden muodossa :D)

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Rento ja menevä... tai täysi hiljaisuus... vastapainoa iltojen hulinalle perheen parissa

Mieluisin vuodenaika: Kesä

Lempivärini: Suunnittelun parissa olen siedättynyt kaikille väreille! Jokaiselle värille on aikansa ja paikkansa. Mustavalkoinen toimii kuitenkin aina.

Materiaali, josta pidän eniten: Ehkäpä trikoo

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: RAINBOWPHANT varmaankin ensimmäisenä kangaskuosinani

Epäonnisin sattumukseni: Pieleen mennyt suuri kangastilaus Turkista, minkä takia on rämmitty suossa puolisen vuotta... mutta nyt avoimin mielin kohti uusia seikkailuja!

Haluaisin tavata: Ehkäpä tällä hetkellä eräs saksalainen suunnittelijakollega, joka on ollut suurena tukena ja apuna mainitusta suosta nousemisessa. Ihanaa kun on olemassa ihmisiä, jotka auttavat toisia täysin pyyteettömästi! Thank you, Nicole :)


Terveisiä asiakkaille:


SASHOP elää suurten muutosten aikaa... Tulevaisuudessa suurin osa tuotteista tulee olemaan omaa tuotantoa... SHALMIAK-tuotemerkin alla. Nyt kannattaa käydä kauppa läpi ja ostaa tuotteet, joita eniten halajaa. Kankaiden Yönä kauppa kokee muodonmuutoksen!

http://www.sashop.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti