sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

20. Ystäväni: Käpynen

Yritys: Käpynen. Löydät meidät www.käpynen.fi osoitteesta. 

Ikä: Melkein 4v. 

Mistä nimi tulee: Outin vatsasta, vastaa Meri. Outi heti haluaa selventää. ;) Käpy oli hetken aikaa Outin esikoislapsen työnimi. Myöhemmin käpyset siirtyivät kankaalle muuntuen ensikuosiksemme ja yrityksen nimeksi. Näin se meillä menee, toinen täydentää toista.

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Outi ja Meri-Ellen

Koulutukseni: Molemmat ovat koulutukseltaan medianomeja (amk) ja Outilla on lisäksi tekstiilimuotoilijan koulutus (amk). 

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Balkandisco saa lanteet keinumaan. Joskin tilausten leikkuu on tuolloin hieman riskaabelia. Balkanin puutteessa myös Mark Ronsonin Uptown Funk viihdyttää jonkin aikaa. ;) 

Mieluisin vuodenaika: Outi tykkää keväästä ja syksystä. Meri taipuu loppukesän ja alkusyksyyn katvekohtaan. 

Lempivärini: Me ollaan nyt tehty paljon keltaista teidän iloksi. Laitamme siis sen. 

Materiaali, josta pidän eniten: Me ollaan aika kaikkiruokaisia. Tylsä vastaus, eikö vaan.

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: Nuoska. Kirjoitushetkellä kangas on vasta meille matkalla, mutta kuvan nähtyämme emme muuta tehneetkään kuin huokailimme ja ihailimme. Koko pitkän päivän. Yhtä huokailua. Toivottavasti kangas maistuu teillekin. 

Epäonnisin sattumukseni: Perusskenaario lienee tämä: Iso jälleenmyyjätilaus ulkomaille, kyseistä kangasta on jäljellä enää yksi rulla. Koko erä on ollut priimaa, mutta kun rullaamme tätä viimeistä rullaa auki, löytyy virhettä poikineen: tahra, painovirhe, reikä, reikä, reikä… Revimme hiuksia, viestittelemme kuumeisesti asiakkaan kanssa, soimaamme itseämme siitä ettei koko erää (useita satoja metrejä, ei inhimillisesti mahdollista kahden ihmisen yritykselle) tullut tarkastettua silloin, kun ne meille tulivat. Loppujen lopuksi saamme kuin saammekin tilauksen kasaan, jos ei muuten niin useammasta palasta. Asiakas on tyytyväinen ja kiittelee asiakaspalvelun laatua, me pyyhimme huojennuksen hikeä otsaltamme. :) 

Haluaisin tavata: Outi: Itseni viisi vuotta sitten, ja kertoa hänelle että kaikki kyllä järjestyy ja löydän vielä oman paikkani maailmassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti