tiistai 3. maaliskuuta 2015

4. Ystäväni: NappinjaYritys: Nappinja (Nappinjan käsityöt)

Ikä: 2,5-vuotta

Mistä nimi tulee: Aloitin tekemällä lapsille talvipipoja, missä oli napeista tehty "logo" ja nappi -sanasta Nappinja on muokattu. Välillä kuulee kutsuttavan Nappininjaksi ja Nappilinjaksi :D.

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Janika Laurila sekä lapseni Julia ja Jalo.

Koulutukseni: Matkailuvirkailija ja lähihoitaja, päiväkodissa minulla on "virallinen" työpaikka, tällä hetkellä olen vielä lasten kanssa kotona.

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Radiosta soi Suomipop lähes päivittäin.

Mieluisin vuodenaika: Kevät, sillä silloin luonto herää eloon ja se lupaa taas kesää saapuvaksi.

Lempivärini: Vaikea, sillä pidän monista väreistä tällä hetkellä, mutta sinisen sävyt.

Materiaali, josta pidän eniten: Ihanasti laskeutuva viskoositrikoo, siitä on lähiaikoina tullut paljon ommeltua.

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: No, kai se on se ensimmäinen oma kuosi, Sade-Panda <3. Ja varmasti tulee vielä lisää sykähdyksiä, kun tulevat uutuudet saapuu :).

Epäonnisin sattumukseni: Ehkä se oli eräs lomamatka Lontooseen. Kun saavuimme hotellille niin varaustamme ei löytynyt ja vapaita huoneita ei ollut tarjolla. Lähdimme ihan orpoina kiertämään ja kyselemään lähihotelleihin, mutta missään ei ollut tilaa. No, pääsimme sitten yöpymään vuokrattavaan huoneistoon. Kun pääsimme sinne, huomasin käsilaukkuni unohtuneen kahvilaan. Kauhealla tohinalla lähdin sitä hakemaan ja kun olin palaamassa niin eksyin matkalla enkä löytänyt takaisin huoneistoon. Miehellä oli tietysti puhelin pois päältä, enkä saanut häneen yhteyttä. Muutaman tunnin kadulla pyörimisen jälkeen sain häneen vihdoin yhteyden ja pääsin perille. Tuota reissua on kyllä monet kerrat muisteltu jälkeenpäin ja nyt sille osaa jo nauraakin!

Haluaisin tavata: Mummuni, päivittäin tulee häntä vielä muisteltua <3.

Terveiset asiakkaille: 
Tänään 3.3. Nappinjan kaupasta saa -15% alen koodilla NAPPINJA15 www.nappinja.fi 

Kankaiden yötä varten on tiedossa kaikkea kivaa, joten kannattaa käydä tykkäämässä Nappinjasta Facebookissa: https://www.facebook.com/nappinja1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti