keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

29. Ystäväni: RoyalkestotYritys: Royalkestot, aiemmin yrityksellä oli sivupisteenä Neppi.fi Turussa

Ikä: Yritys on täysi-ikäinen ensi vuonna, Royalkestot nimellä on menty pian 10 vuotta.

Mistä nimi tulee: Huhutaan että Royalkestojen alkutaipaleella tehtiin prinsessaluomuksia suklaan värisessä talossa. Omistaja oli myös varsin tykästynyt kuninkaallisten elämän seuraamiseen. Neppi sai nimensä valikoiman laajentuessa ja neppien liittyvän kaikkiin toimialoihin. Neppi on tällä hetkellä hoitovapaalla.

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Kaksi mummoa ja muutama aikuinen lapsenlapsi sekä satunnainen joukko teknistä tukijoukkoa. Lisäksi nuoret vesat osallistuvat hommiin halutessaan, esimerkiksi teippikoneen käyttäjinä. Yritys yhdistää meidän kaikkien intohimon käsitöihin, ei meillä paljon muusta enää puhutakaan silloin kun tavataan. Niin tämä homma on vienyt meidät kaikki mukanaan.

Koulutukseni: Elämänkokemuksella eteenpäin. Kaikilla on käsityötaustaa lapsesta alkaen niin valmistuksen kuin myynninkin puolelta. Meillä on yhteensä yli 200 vuoden kokemus käsitöiden tekemisestä.

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Ompelukoneen surina ja paikallisradion poppi.

Mieluisin vuodenaika: Kevät, ihmiset on täynnä intoa ja tekemisen riemua. 

Lempivärini: Kiivinvihreä ja oranssi, raikkaat värit löytyvät myös yrityksen ulkoasusta

Materiaali, josta pidän eniten: Bambujoustofrotee ja digiprinttitrikoot

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt: Niitä on paljon, tällä hetkellä kameleontti kuosista on tullut perheen suosikki.

Epäonnisin sattumukseni: Kyllä ne liittyvät näihin toimitusaikoihin, kun jotain oikein kovasti odottaa eikä se tulekaan sovittuna päivänä, se pistää mielen matalaksi koska tiedämme että myös asiakas odottaa tätä samaa ihanuutta. Toimitusketju on kuitenkin niin monitahoinen kokonaisuus, jossa yhden osapuolen klikki vaikuttaa kaikkien toimintaan. 

Haluaisin tavata: Veljen vaimon kanssa on aina kivaa!

Tarjous julkaisupäivälle: postikuluttomat yli 50 euron tilaukset. Kurkkaa myös kaupanpäälliset: http://www.royalkestot.fi/kaupanpaalliset-c-594.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti