maanantai 23. tammikuuta 2017

Koot.fi

on verkkokauppa, jonka takana on yritys savosta, Varkaudesta; KatiK design.
Yritys työllistää kaksi henkilöä; sisarukset Katin ja Lauran, neljännen polven ompelevat naiset.


Alunperin olimme pelkkä kangaskauppa, sittemmin suuntimet on käännetty enemmän vaatetuotannon puolelle. Tuotemerkkimme on EHTA. Vaatteet ommellaan Suomessa ja oman myymälän ja verkkokaupan lisäksi löydät jo jokusen jälleenmyyjänkin pitkin Suomea.

Kankaat tulevat joko Suomesta tai Euroopasta, tällä hetkellä Puolasta. Mutta yhtä lailla molemmista ne tulevat luomuna.
Puuvilla josta kankaamme kudotaan, on luonnonmukaisesti viljeltyä, jonka kasvatukseen ei ole käytetty mitään myrkkyjä tai haitallisia torjunta-aineita. Eli puuvilla on valmistettu ja värjätty GOTS-standardin mukaisesti.
Haluamme erottua joukosta välillä hiukan erikoisillakin kuoseilla, jotka varmasti poikkeavat muista, joten vastaamme itse kuosisuunnittelusta, tai ostamme palvelun muutamalta luottopiirtäjältä Suomesta.

Kankaiden Yössä tykkäämme järkätä ohjelmaa, heittää extrahyviä salamatarjouksia joissa nopeus on valttia ja hullutella muutenkin.
Ehdotuksia illan kulusta otetaan oikein mielellään vastaan, olemme molemmat illan ajan tavoitettavissa ja vastaamme koko ajan kysymyksiinne. Seuraamme Kankaiden Yön facebook-sivua, sekä omalta face-sivultamme voit lähettää yksityisviestiä.

Jännittääkö teitä jo - meitä jo vähäsen ;)

ps. Tänään tulleisiin tilauksiin pakataan ylläripaloja mukaan, kun muistat kirjoittaa kommenttikenttään: KANKAIDEN YÖ.


Kati & Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti