perjantai 20. tammikuuta 2017

Viljamin
Viljamilla kankaiden yötä vietetään huipputarjousten merkeissä.
Tule ideoimaan, luomaan, rentoutumaan ja viihtymään.

  
Yritys: Viljamin Puoti, Viljamin.fi

Yrityksen kulisseissa hääräilee: Pandaperhe, sirkuspingviini, valepukuinen näätä, metsän kauris, karhu karhupuvussa ja monta muuta hassua eläinhahmoa.

Ikä: Panda ei ymmärrä mitä on ikä, koska sen maailmassa aika ei ollut koskaan kulkenut eteenpäin. Pandakellon viisarit pyörivät aina vain ympyrää. Se tuntui hyvältä. Silloinhan hattarakekkerit ovat ikuiset.

Koulutus:
Olemme kuulleet, että teidän tiedekunnasta voi valmistua vaikka tohtoriksi, jos menee tarpeeksi korkeaan kouluun. Meidän eläinten luomakunnassa ei suoriteta. Siellä ollaan, eletään ja ihmetellään.

Toiveammatti: Hattaratehtailija

Mieluisin vuodenaika: Kevät, koska silloin on tilaa unelmille. Tarinoita kertovat kuosit ovat Viljamin väen unelmia. Nauttikaa!

Musiikki, jonka tahdissa on kiva työskennellä: Pidämme kaikki pienestä helinästä, jonka tuhannet timantit luovat leijaillessaan. Rakastamme kuvioiden rytmikästä leikkiä ja väreistä syntyviä sointuja. Toinen ihana ääni on hiljaisuus. Tyhjä tila, uuden tulemista varten.

Lempiväri:
Pidämme toisiinsa sointuvista väriharmonioista. Seepran puvun komea raidoitus kissan yllä ja robon riehunta satoine salamoineen on sekin ihanan ärhäkkä juttu.

Materiaali, josta pidämme eniten:
Utuisista hattarapilvistä, kirkkaista timanteista ja ruskean kuokkavieraan pipareista

Kangaskuosi, mikä on sykähdyttänyt:
. Panda kaikissa muunnelmissaan. Pandailu on vaan niin ihanaa!

Haluaisimme tavata:
Tykkäämme kaikista kankaanmetsästäjistä ja odotamme uusia ystäviä.

Vinkki: Tulkaa samaan paikkaan kuin viimeksikin ja pistäkäähän evästä reppuun ja termarit kassiin että pysytte hereillä siihen asti kun kaikki tarjoukset on saatu uunista ulos. Viljamissa tavataan!

Tässä kankaiden yössä Viljamin Puodilta luvassa huipputarjouksia metrihinnoissa, edullisia kangaspaketteja sekä suosikkikuoseja löytöhinnoin!  Luvassa myös salamatarjouksia.  Kääräisimme edullisiin paketteihin hienoja värejä. Kauriin kultasateeseen, pingviinin pinkkiunelmaan, sankariketun kuutamolle jne. 


Höyläsimme paksusta panda-sisustuskankaasta, leikkelimme valmispaloista ja rutistimme joistakin metrikankaista hintoja pienemmiksi. Nyt nämä kevythintaiset luomuksemme lehahtavat näkyville illan eri vaiheissa. 


 Mukana on myös yllätyksiä, joita emme paljasta, vaikka panda meitä painostaakin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti