tiistai 24. tammikuuta 2017

Ommellinen
Loppukesästä 2016 alkaen Ommellinen on jatkanut Pehemiän upeiden kankaiden tarinaa. Muutaman vuoden tiivis yhteistyö näiden kahden yrityksen välillä jatkuu nyt Ommellisen katon alla.

Jännityksen ja ilonpisaroiden siivittämänä olemme rakentaneet kokonaisuutta, jonka toivomme tuovan paljon hymyä myös teidän päiviinne. Uskomme vahvasti ajatukseen, että ”yhdessä tullaan paremmaksi” ja toivomme jatkossa enemmän yhteistyötä myös teidän asiakkaiden kanssa.

Meidän tiimille Ommellinen on yhdessä tekemistä, oivalluksia, naurua ja hersyvää huumoria. Tekeminen tuntuu aidosti hyvältä ja toivomme tämän välittyvän myös teille!

Joskus leikki on työstä kuitenkin kaukana ja nyt ihan tosissamme pohdimme, mitä mukavaa meille ensimmäiseen kankaiden yöhön teille mahdollisesti jo ”useamman yön kokeneille” keksisimme :)!

Ommellinen odottaa yöltä positiivista heittäytymistä meiltä, muilta yrittäjiltä sekä teiltä. Tulemme varmasti tarjoamaan hyviä kangastarjouksia, kustomoituja sikoja säkissä sekä muutamia uusia kuosikauneuksiakin. Hulluja ideoita saa myös ehdottaa ;).

Ommellisen löydät täältä https://ommellinen.fi/

Facebooksivuja meillä on kaksi. Täällä seikkailevat kankaat https://www.facebook.com/pehemia/ ja täällä https://www.facebook.com/ommellinen/ näistä kankaista valmistetut vaatteet.

Lähtölaskenta yöhön on jo alkanut, oletko valmis?

Yötä odottaen, Liisa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti