sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Tuttimaakari


Tuttimaakari on jo kolmatta kertaa mukana Kankaiden Yössä! Aiemmin valikoimamme keskittyi pääasiassa kestovaippakankaisiin joita valikoimastamme löytyy edelleen kattavasti. Lisäksi viimeisen vuoden aikana mukaan on tullut myös erilaisia vaateompeluun soveltuvia kankaita, mm. Znok ja Lillestoff –luomupuuvillaisia trikoita. Myös ompelutarvikkeisiin olemme saaneet uusia tuotteita ja osan kohdalla vielä jännitetään viime metreille ehtivätkö tuotteet saapua ennen tapahtumaa!
Kankaiden yön valmistelu on jo kovassa vauhdissa, verkkokauppaan päivitetään lisää tuotteita, yllätyksiä mietitään ja mainoksia valmistellaan. Odotukset ovat jälleen kerran korkealla ja itse odotan tapahtumaa varmasti yhtä paljon kuin asiakkaatkin.
Jos sinulla on toiveita Tuttimaakarille Kankaiden Yön suhteen, kuulisimme niistä mielellämme! Yhteyttä voit ottaa facebookin kautta tai sähköpostilla, mitä pikemmin sen parempi niin ehdimme vielä ottaa toiveesi huomioon suunnitelmissamme. Vietetään yhdessä huippuilta ihanien kankaiden parissa!

terkuin,
Outi
Tuttimaakarista

www.tuttimaakari.fi asiakaspalvelu@tuttimaakari.fi https://www.facebook.com/Tuttimaakari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti