sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Momel Ekodesign Shop

Yrityksen nimi: Momel Ekodesign Shop

Yrityksen verkkokaupan osoite: http://www.momel.fi/

Yrityksen Facebook osoite: https://www.facebook.com/MomelDesign/

Monessako Kankaiden yössä mukana: Ensimmäistä kertaa mukana

Ikimuistoisin Kankaiden yö: Tuleva!

 
Tammikuun 2017 Kankaiden yö

Kankaita ja vaatteita, jotka tuntuva, mutta myös näyttävät miellyttäviltä. Haluamme jakaa iloa ja unelmia, leikitellä väreillä ja kuoseilla sekä innostaa sinua tarttumaan hetkeen ja omiin unelmiin. Haluamme räjäyttää maailman vaate- ja tekstiilimarkkinat ja tuoda aivan uutta tekemisen ja verkko-ostamisen riemua tekstiilimarkkinoille.

Kuva @Tuuli Nikki Photography
Momelin kankaat ovat 100 % luomupuuvillaa ja Suomessa valmistettuja (kudonta & paino). Myös kaikki mallistomme vaatteet ja lastentarvikkeet ommellaan Suomessa. Haluamme varmistaa laadun ja luoda työtä Suomeen. Haluamme myös olla varmoja siitä, että kankaat ja vaatteet valmistuvat kunnollisissa työoloissa. Työoloissa, joissa työntekijöistä huolehditaan. Haluamme myös huolehtia ympäristöstä ja varmistaa tuotteiden laadun sekä ekologisuuden. Kankaillamme on Ökotex-sertifikaatti eivätkä ne sisällä yhtään muovia, joka päsisi pesussa liukenemaan vesistöömme.

Rohkea rokan syö!

Jos et ole koskaan kokeillut ommella interlock neulosta, nyt on paras hetki aloittaa uusi vuosi uuden materiaalin äärellä. Ihastut kankaaseen! Kankaamme ja kuosimme kestävät pesua ja käyttöä ja ovat pitkäikäisiä - eivätkä ne venähdä ja kulahda vuosienkaan myötä, kuten monet elastaania/tekokuitua sisältävät vaatteet.

Ensimmäinen pesukerta kutistaa kangasta noin 6%, muutoin joustoneulos palautuu pesun jälkeen aina alkuperäiseen kokoonsa ja muotoonsa. Jousto syntyy kahden langan lomittain menevistä silmukoista. Kankaassa on siis yksi kerros ja sen molemmat puolet ovat saman näköisiä. Nurjapuoli jää ikään kuin kankaan sisään.

Tervetuloa tutustumaan kankaisiimme sekä muihin tuotteisiin. Rekisteröitymällä saat jatkossa tuotteita pysyvästi edullisemmin ja kuulet ensimmäisten joukossa tuotekokeiluistamme.
Tästä vuodesta on tulosssa huikea ja haluamme sinut mukaan seikkailuun!

Tänään ja huomenna 15.-16.1. saat Momelilta 20% alennuksen matoista ja aikuisten tunikoista koodilla txtl2017ky
Tutustu, kokeile, nauti. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti