sunnuntai 22. tammikuuta 2017

PoutapukimoPoutapukimo

Hei kaikki! Poutapukimo on Kankaiden yössä mukana nyt  toista kertaa, ja vähän on jo perhosia vatsassa. Superihanat uutuuskankaamme ovat juuri matkalla meille, ja niiden ympärille punotaan Yön ajaksi tosi mukavat tarjoukset - toivottavasti tykkäätte!


 Jos et vielä tiedä keitä olemme, niin kerrottakoon, että Poutapukimo on pääasiallisesti lasten ja naisten vaatekauppa, mutta myymme  myös  pieniä eriä  oman tuotantomme kankaita. Olemme olleet olemassa vasta reilun vuoden, ja Kankaiden Yö tarjoaakin tässä nyt hyvän tilaisuuden testata tuotteitamme edulliseen hintaan.

Kankaiden Yössä myymme tarjoushinnoin sekä huippulaadukkaita kotimaisia kankaita, että upouusia Euroopassa painettuja trikoita ja joustocollegeja. Kangasvalikoimamme on tuttuun tapaan suppea, mutta sitäkin uniikimpi. Tyylimme on kuin kukkaseppele: rento, suloinen, luonnollinen - ja hitusen boheemi  :)

  •  Tykkää meistä Facebookissa, niin kuulet ensimmäisenä uusimmat uutiset: http://www.facebook.com/poutapukimo
  •  Verkkokaupastamme löydät oman tuotantomme kotimaiset vaatteet ja kankaat, sekä  valikoiman ulkomaisia poistomyynnissä olevia ihanuuksia:  http://www.poutapukimo.com
  •  Olemme aktiivisia myös Instagramissa: http://www.instagram.com/poutapukimo

Nähdään Kankaiden Yössä,

toivoo Poutapukimon Saara

Ps. Siirrymme vuoden 2017 aikana myymään verkkokaupassamme ainoastaan kotimaisia tuotteita (jee!), joten kaupan poistomyyntiosastolla kannattaa myös vierailla - sieltä löytyy vielä hetken aikaa tosi suloisia ulkomaalaisvalmisteisia lastenvaatteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti