torstai 19. tammikuuta 2017

Roo for kidsRoo ei saanut unta. Isä oli kieltänyt jo monta kertaa nousemasta enää sängystä. Pikkuveli oli syntynyt muutama tunti sitten ja Roon pitäisi odottaa aamuun saakka ennen kuin hän pääsisi isän mukana sairaalaan. Isän kuorsaus kuului makuuhuoneesta ja Roo mietti valveilla miltä pikkuveli mahtoi näyttää. Olikohan sillä kihara tukka niin kuin isällä? Isän kuorsatessa Roo ei halunnut olla yksin hereillä. Hänellä oli ikävä äitiä.

Tarvitaan vain yksi malttamaton hyllyn päällä kyyhötellyt Unennoutaja ja muutama sekuntti liian aikaisin noudettu uni niin Roo löytää itsensä satojen valovuosien päästä kotoa äidistä, isästä ja pikkuveljestä. Vastassa on olento nimeltä Unikuinen, joka lupaa viedä Roon takaisin kotiin ennen kuin isä herää. Sitä ennen kaksikolla on aikaa yksi yö ja seikkailtavana yksi kummallinen planeetta nimeltä Kuinkuu.

www.rooclothing.fi

Bravery, playful & fun designs for kids garment & fabrics! 

Juhlimme Kankaiden yössä avajaisia. Tervetuloa tutustumaan Kuinkuu planeetan maailmaan ja ensimmäisen mallistomme SS17 The dream of Roo kankaisiin. Facebookissamme on parhaillaan käynnissä avajaiskalenteri, jossa lasketaan päiviä avajaisiin, arvotaan kaikkea mukavaa sekä paljastetaan tulevia kuoseja. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti