lauantai 21. tammikuuta 2017

PipoiksiYrityksen nimi: Tmi Sari Klink
Yrityksen aputoiminimi: Pipoiksi

Yrityksen verkkokaupan osoite: http://pipoiksi.fi/fi/

Yrityksen Facebook osoite:  https://www.facebook.com/pipoiksi/

Pipoiksi.fi on nyt mukana kankaiden yössä toista kertaa. Viime vuonna kaikki oli uutta ja jännittävää, mutta todella kivaa! Tänä vuonna tarkoituksena on saada varastoon tilaa useammalle oman tuotannon kankaalle, joten alennuksia on luvassa vaikka minkälaista..

Yritystaipaleeni alkoi vajaa kaksi vuotta sitten ja sai alkunsa tarpeesta. Tarpeesta tehdä töitä kotoa käsin, lapseni omaishoitajuuden ohella. Joten päätinpä laittaa harrastukseni työksi ja perustaa pienen verkkokangaskaupan. Otan vastaan myös pieniä tilaustöitä ja ompelen tuotteita myyntiin, jos sille jää aikaa. Ammatiltani olen lähihoitaja, sosionomi amk ja neuropsykiatrinenvalmentaja. Työskentelen yrittäjänä myös neuropsykiatrisena valmentajana. Haaveena on luoda oma pieni vaatemallisto ja suunnitella myyntiin enemmän kaavoja, mutta tällä hetkellä vuorokauden tunnit ei vain riitä mihinkään isompaan projektiin. Pikkuhiljaa siis edeten.

Aluksi ajattelin tuoda markkinoille vain omia kangaskuoseja, mutta hyvän tehtaan löytäminen olikin luultua haastavampaa. Tehdas on nyt vihdoin löydetty ja odottelen sieltä ensimmäisiä kuoseja saapuvaksi tämän vuoden puolella. Ainakin kuutta eri kuosia on tulossa, suunnittelijoina Sanna Eiranen ja Annika Nykänen. Viime vuonna oman tuotannon kuoseja tuli neljä: http://pipoiksi.fi/fi/tuoteryhma/387797

Olen 39-vuotias ja perheeseeni kuuluu mies, kaksi poikaa (´00 & ´06) ja tytär (´07) sekä koira ja kissa. Koska ihania lastenkankaita on saatavilla paljon eikä ne pääsääntöisesti enää lapsillemme kelpaa, haluan tuoda jatkossa markkinoille etupäässä laadukkaita kankaita, jotka soveltuvat vauvasta vaariin: sukupuolesta riippumatta. Saa nähdä miten tulemme suunnittelijoiden kanssa siinä onnistumaan J

Tulevaan Kankaiden Yöhön valmistaudun… en mitenkään. Tai inventoinhan minä varastosaldot vastaamaan todellisuutta ja toivon, että jokin oma uutuuskuosi ehtisi saapumaan The Yöhön mukaan.  Tarjouksia tulee fiiliksen mukaan, niin tein viimeksikin ja se siinä olikin parasta.  Jos et kuitenkaan ehdi taikka malta koneella päivystää, niin tässä koko verkkokaupan valikoimaa koskeva tarjous: Kaikki tuotteet alennuskoodilla VOIHANYÖ – 15%, alennus voimassa vain 27.-28.1.2017. Alennus ei koske lahjakortteja eikä possupusseja. Alennuksen saat myös jo alennetuista tuotteista!

Jännittävää yötä kaikille, tehkää hyviä löytöjä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti